Cauta
Cautare

Conditiile de inscriere a cuplurilor in Programul Un FIV gratuit pe luna

Conditiile de inscriere a cuplurilor in Programul Un FIV gratuit pe luna

Singurul Spital dedicat exclusiv tratării problemelor de infertilitate și cu experiență dovedită în medicina materno-fetală anunță lansarea, începând cu data de 1 aprilie 2016, a programului „Un FIV gratuit pe lună”, prin care sunt sprijinite cuplurile diagnosticate cu infertilitate și care au venituri lunare scăzute.

Cuplurile interesate pot aplica pentru această campanie, prin trimiterea dosarelor complete, ce urmează a fi validate de către o comisie internă a rețelei Wellborn. Pe toată durata campaniei, în fiecare lună, va fi anunțat cuplul eligibil ce va beneficia de avantajele campaniei.

Campania este activă începând cu luna aprilie a anului 2016. Câștigătorii vor fi anunțați în mod individual de reprezentanți ai Spitalului Wellborn.

Condițiile de înscriere în program:

  • Fiecare cuplu care dorește să beneficieze de avantajele programului va depune un dosar complet, prin care va dovedi existența unui  venit brut lunar pe familie de maxim 3000 de lei, dovedit prin adeverința de venit primită de la locul de muncă pe 12 luni, pentru ambii parteneri.
  • Gama completă de investigații necesare se va efectua în mod obligatoriu în Spitalul Wellborn, cu mențiunea că acestea trebuie să fie efectuate cu cel mult 90 de zile înaintea depunerii dosarului.
  • Toate investigațiile specifice procedurii de Fertilizare Umană Asistată se vor efectua în mod obligatoriu se fac în Spitalul Wellborn. Nu vor fi acceptate pentru acest program analize sau investigații efectuate în alte instituții și clinici medicale.
  • Cuplul care se prezintă pentru a beneficia de acest program trebuie să fie căsătorit, urmând să anexeze dosarului o copie a certificatului de căsătorie.
  • Alte documente necesare dosarului: copii după cărțile de identitate ale partenerilor.
  • Vârsta împlinită a pacientei trebuie să fie între 20-39 ani.
  • Din punct de vedere medical, rezerva ovariană AMH trebuie să fie mai mare de 1,5 ng/mlsi fsh, până în 10 ui/L
  • De asemenea, cuplurile trebuie să anexeze dosarului un aviz psihologic obligatoriu, efectuat în cadrul Spitalului Wellborn, prin medicul psiholog Silvia Goliță.
  • Partenerii trebuie să dețină în mod obligatoriu cetățenie română.

Condițiile specificate ale admiterii în acest program sunt obligatorii și nu sunt negociabile.

Pentru mai multe informații sau pentru scheme de tratament personalizate, echipa Wellborn răspunde la numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Publicat in News by Wellborn